Σχετικά με Εμάς

Η “Ασφάλεια στο Διαδίκτυο”, είναι ο σύμμαχός μας στην προσπάθειά μας να προστατευτούμε από τους κινδύνους του διαδικτύου.

Στην εποχή που ζούμε, όπου καθημερινές μας ανάγκες όπως η αλληλογραφία μας, τα ψώνια και οι αγορές μας, η ενημέρωση, η ψυχαγωγία, οι τραπεζικές μας συναλλαγές, οι οικονομικές συναλλαγές μέσω τρίτων, τα ταξίδια μας και πολλά άλλα, καλύπτονται πλήρως από λειτουργίες μέσω διαδικτύου, είναι επιτακτική η ανάγκη, όλες αυτές οι διαδικασίες, να διέπονται από πλήρη ασφάλεια. Η “Ασφάλεια στο Διαδίκτυο”, έρχεται να δώσει λύσεις και να θέσει κανόνες σε όλους εμάς που χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο και τις εφαρμογές του, και να μας κάνει να είμαστε, αλλά και να αισθανόμαστε ασφαλείς σε κάθε μας βήμα.

Έρχεται επίσης, να δώσει χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές σε όλους τους γονείς, που προσπαθούν να συμβαδίσουν με την τεχνολογική εξέλιξη, και να κρατήσουν τα παιδιά τους μακριά από τους κινδύνους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του online gaming.

Έμπειροι επιστήμονες, με σεβασμό ως προς τους χρήστες, προσφέρουν τις γνώσεις τους και τις συμβουλές τους για να μπορούν όλοι να απολαύσουν τις παροχές του διαδικτύου με ασφάλεια.