Παιδιά

Μαθήματα Βασικής Γνώσης Η/Υ για Παιδιά

Ειδικά μαθήματα βασικής γνώσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, ειδικά προσαρμοσμένα για μικρά παιδιά, που τα βοηθούν να εξοικειωθούν με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και να κατανοήσουν τη δομή και τη χρησιμότητά τους. Μέσα από τα μαθήματα αυτά, τα παιδιά, αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις ώστε οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές να γίνουν στα χέρια τους το πιο χρήσιμο εργαλείο για την εκπαίδευση, τη γνώση και την ψυχαγωγία τους.

Μαθήματα Ασφάλειας στο Διαδίκτυο για Παιδιά

Ολοκληρωμένο πακέτο μαθημάτων, ειδικά σχεδιασμένο για τους μικρούς λάτρεις της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Ευχάριστα quiz προσαρμοσμένα στα παιδιά, αναπτύσσουν τις δεξιότητές που χρειάζονται για να λειτουργούν έξυπνα και με ασφάλεια. Τα μαθήματα αυτά αποτελούν απαραίτητο εφόδιο για όλα τα παιδιά βοηθώντας τα να εξερευνούν, παραμένοντας ασφαλή, και αποκομίζοντας τα οφέλη της τεχνολογίας προστατευμένα από τους κινδύνους.

Τα μαθήματα έχουν προσαρμοστεί κατάλληλα, ώστε να μπορούν να πραγματοποιηθούν και σε ομάδες παιδιών (σχολεία, φροντιστήρια, αθλητικούς συλλόγους κ.α.)

Τα μαθήματα μπορούν να πραγματοποιηθούν και διαδικτυακά μέσω skype.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@secureonweb.gr ή στο τηλέφωνο 6972015059 (9πμ – 5μμ).

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Σιούτης Θοδωρής
Ηλεκτρολόγος Μηχ/κός & Μηχ/κός Η/Υ Ε.Μ.Π.