Προστασία Παιδιών στο Διαδίκτυο

Προστασία Παιδιών στο Διαδίκτυο

Το διαδίκτυο αποτελεί για τα παιδιά αστείρευτη πηγή διασκέδασης, γνώσης και επικοινωνίας. Ο αριθμός των μικρών παιδιών που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και τις εφαρμογές του ολοένα και αυξάνει. Είναι σημαντικό να δίνουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να αποκομίζουν τα τεράστια ωφέλη του, αρκεί όμως να συμβαίνει με ασφάλεια μακριά από τους πολλούς κινδύνους που εγκυμονεί. Με τα συγκεκριμένα σεμινάρια ενημερωνόμαστε για όλους αυτούς τους κινδύνους που συναντούν τα παιδιά στο διαδίκτυο, και υιοθετούμε τρόπους για την προστασία τους. Δίνουμε έμφαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο online gaming, και εστιάζουμε στο να αμβληνθεί το τεχνολογικό χάσμα ανάμσα στους ενήλικες και τα παιδιά. Πολύ χρήσιμα σεμινάρια, που εκτός από κανόνες, τονώνουν την ψυχολογία, και την αυτοπεποίθηση των γονιών στο δύσκολο αυτό έργο τους. (Απαραίτητη προϋπόθεση η βασική γνώση Η/Υ)

Η λίστα μαθημάτων συνεχώς ενημερώνεται

Τα μαθήματα έχουν προσαρμοστεί κατάλληλα, ώστε να μπορούν να πραγματοποιηθούν και σε ομάδες ατόμων (εταιρείες, επιχειρήσεις, συλλόγους γονέων, ομάδες μελών κ.α.)

Τα μαθήματα μπορούν να πραγματοποιηθούν και διαδικτυακά μέσω skype.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@secureonweb.gr ή στο τηλέφωνο 6972015059 (9πμ – 5μμ).

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Σιούτης Θοδωρής
Ηλεκτρολόγος Μηχ/κός & Μηχ/κός Η/Υ Ε.Μ.Π.