Βασική Γνώση Η/Υ

Βασική Γνώση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Οι υπολογιστές έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία στο να πραγματοποιούμε καθημερινές δραστηριότητες. Από την επικοινωνία μας, την ενημέρωση, τις συναλλαγές μας έως τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις, χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικούς υπολογιστές για να ανταπεξέλθουμε. Προσφέρουν τεράστια ευκολία στην καθημερινότητά μας και είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε να τους χειριζόμαστε με άνεση και ασφάλεια.
Μέσα από τα συγκεκριμένα μαθήματα, χρήστες όλων των ηλικιών, από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένους, ανεξαρτήτως τεχνολογικής εκπαίδευσης, εξοικειώνονται με τις βασικές λειτουργίες ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, όπως το λειτουργικό σύστημα, τη διαχείριση αρχείων, τη χρήση του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και αποκτούν την απαραίτητη γνώση και άνεση ώστε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής να μετατραπεί στα χέρια τους, στο πιο χρήσιμο εργαλείο.

Η λίστα μαθημάτων συνεχώς ενημερώνεται

Τα μαθήματα έχουν προσαρμοστεί κατάλληλα, ώστε να μπορούν να πραγματοποιηθούν και σε ομάδες ατόμων (εταιρείες, επιχειρήσεις, συλλόγους γονέων, ομάδες μελών κ.α.)

Τα μαθήματα μπορούν να πραγματοποιηθούν και διαδικτυακά μέσω skype.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@secureonweb.gr ή στο τηλέφωνο 6972015059 (9πμ – 5μμ).

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Σιούτης Θοδωρής
Ηλεκτρολόγος Μηχ/κός & Μηχ/κός Η/Υ Ε.Μ.Π.