Γονείς

Πως να Προστατέψετε τα Παιδιά σας από τους Κινδύνους του Διαδικτύου

Το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, και πλέον αποτελεί αναγκαίο εργαλείο της καθημερινότητάς μας. Ενημέρωση, ψυχαγωγία, επικοινωνία, ακόμα και εργασία έχουν βασικό συστατικό τους το διαδίκτυο.

Στον κόσμο των παιδιών, σημαίνει βασικότατο μέσο επικοινωνίας με φίλους, έκφρασης, διασκέδασης, ψυχαγωγίας, παιχνιδιού και δημοσιότητας. Τα παιδιά αποτελούν το πιο ευαίσθητο και ευάλωτο κομμάτι, σε όλες τις βλαβερές συνέπειες του διαδικτύου αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δεν έχουν ούτε την εμπειρία, ούτε τη δυνατότητα, να προστατευτούν από τους κινδύνους, με αποτέλεσμα να απαιτείται από τους γονείς να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο και απαιτητικό ρόλο του “προστάτη”.

Η “Ασφάλεια στο Διαδίκτυο”, έρχεται να βοηθήσει τους γονείς, με ειδικά προσαρμοσμένα σεμινάρια ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο δύσκολο ρόλο της προστασίας των παιδιών από τους κινδύνους του διαδικτύου.

Επιλέξτε το κατάλληλο πακέτο για τις ανάγκες σας, και προσφέρετε στην οικογένειά σας την απαραίτητη διαδικτυακή ασφάλεια.

Τη λίστα με τα μαθήματά μας μπορείτε να τη βρείτε, ακολουθώντας το σχετικό σύνδεσμο στο μενού της σελίδας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@secureonweb.gr ή στο τηλέφωνο 6972015059 (9πμ – 5μμ).

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Σιούτης Θοδωρής
Ηλεκτρολόγος Μηχ/κός & Μηχ/κός Η/Υ Ε.Μ.Π.